Mandala, Horoszkóp

Foglalkozzunk egy kicsit magunkkal, a lelkünkkel is!

Vannak olyan napok, amikor kicsit megfáradunk, csak a szürke hétköznapok, a munka, és a stressz ural minket. Ilyenkor érdemes magunkra szánni egy kis ÉN időt. Ami arról szól, hogy egy kicsit feltöltődünk, kikapcsolódunk, elvonulunk a mindennapok gondja-baja elől, és a lelkünkben helyreáll a béke. Ehhez kínálunk egy kreatív foglalatosságot, a mandala homokkép szórását.

Válassz mandalát:

A mandala homokkép szórása kiváló foglalatosság arra, hogy feloldjuk a bennünk lévő feszültséget. Gyógyít, nyugtat, segít ellazulni, inspirál és energiával tölt fel – attól függően, mire van szükségünk. A mandalákkal való foglalkozás segít, hogy a negatív érzelmeidet, félelmeidet leküzd, megerősítsd az önbizalmadat, és magabiztossá tesz. Mindenki ösztönösen olyan mandalát választ magának, amelyiknek hasznát veszi.

A mandalát nem lehet elrontani, a színeket saját ösztöneink alapján választjuk ki, ezért tartalmaz a csomag minden színből 1-1 tasak homokot.

Az általunk gyártott homokkép-készítő szettek mindegyike minőségi, prémium alapanyagokból készül. Erős ragasztót és garantáltan pergésmentes homokot tartalmaz, melynek köszönhetően a kész remekmű akár hosszú évekig a lakás bármely pontjának dísze lehet.

A mandala szó jelentése

A mandala szó a klasszikus indiai nyelvből a szanszkrit-ből származik, jelentése: kör, ív, körszelet vagy korong. Más vélemény szerint jelentése az elmével is kapcsolatban áll (manas jelentése ”elme”).

A mandala sokkal több mint egy egyszerű geometriai alak. Maga a mandala évezredek óta használatos meditációs eszköz.  A buddhista és hindu kultúrában hatalmas szimbolikus jelentéssel bír. A mandalákról úgy vélik, hogy a világegyetem különböző aspektusait képviselik. Kínában, Japánban és Tibetben a meditáció és az imádság szimbólumaiként használják leginkább.

A mandala közepe egy pont, ami egy dimenziómentes szimbólumnak tekinthető. Ezt a pontot veszik körbe a vonalak és a geometriai minták, amik az univerzumot szimbolizálják. Ezt az univerzumot foglalja magába a külső kör, ami az élet ciklikus jellegét képviseli a mandalán.

A mandala ereje

A mandala nem mindig kör alakú, azonban mindig a külső és belső világmindenséget fejezi ki. A szabályosan ismétlődő minták a hinduk szerint képesek arra, hogy befolyásolják az élőlények energiarendszerét, ami úgy segít a gyógyításban, hogy ezt az energiaszintet a megfelelő hullámhosszra állítja, és harmonikus összeköttetést teremt az agyféltekék között.

Így nyugtat, regenerál, beindítja a szervezet öngyógyító képességét, megemeli az ember energiaszintjét. Növeli az agy kapacitását, fejleszti a tanulási képességet, segíti az összefüggések megértését.

A mandalát nézve aktivizálódik a színekhez és formákhoz passzoló energiacsakránk, és feltöltődünk életenergiával. A mandala sajátos rendje és a kör szimbolikája mélyen hat a tudatra és a szellemre. Mandalánk kibontakozásával párhuzamosan alakul ki belső rendünk is.

Belső feszültségünk folyamatosan enyhül. Kiváló terápiás hatása van az önbizalom és önértékelés terén, később bármikor ránézel alkotásodra, megerősítést kapsz saját belső csodádról.

A mandala színeinek jelentése

– Fehér: megkönnyebbülés, tökéletesedés, együttérzés, nyugalom.
– Fekete: titok, megérzés, belátás, újjászületés.
– Szürke: lelki gyógyulás, szelídség, szeretet, hűség.
– Sárga: barátságosság, fogékonyság, természet, intelligencia.
– Kék: elégedettség, ellazulás, harmónia.
– Piros: rettenthetetlenség, hatalom, változás, szerelem.
– Rózsaszín: érzékenység, a “belső” gyógyulása, egyetemes gyógyulás.
– Narancs: önkontroll, vitalitás, becsvágy, megérzés.
– Zöld: növekedés, bizalom, kapcsolat, gyógyulás, nyugalom.
– Barna: földközelség, stabilitás, tudatos kötődés a környezethez.

Garanciák

Mosoly garancia

Ha nem vagy maximálisan elégedett, küldd vissza a terméket 14 napon belül és 100%-ban kárpótolunk téged.

MEGBÍZHATÓ MAGYAR WEBSHOP

A rendeléseket Magyarországról teljesítjük, hazai gyártást, garanciát és terméktámogatást biztosítva.

BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS

Az oldalunkon minden szükséges lépést megtettünk, hogy a létező legnagyobb biztonságban tudd az adataidat.