Intézményeknek

A nyári táborok programjába, egy kreatív foglalkozás alkalmával beilleszthető a homokkép készítés. A gyermekek fantáziájára bízva biztosan gyönyörű képek születnek, melyeket a tábor végén hazavihetnek, egy örök emléket kapva így a táborban töltött napokról.

Amennyiben a tábor jelével vagy figurájával szeretnének egyedi mintát, vegyék fel velünk a kapcsolatot és megbeszéljük, hogy el tudjuk-e készíteni.

Kérje kedvezményes ajánlatunkat a hello@kreativhomokkep.hu e-mail címen!

Intézményeknek, óvodáknak, iskoláknak ünnepeinkhez kapcsolódóan kínálunk kedvezményes áron homokképeket, így egy kreatív foglalkozás keretén belül tudnak a gyermekek alkotni, és kipróbálni ezt a technikát, legyen szó a húsvéti, anyák napi, karácsonyi készülődésről, vagy akár a ballagásról (a csoport jelét lehet kiszórni homokképnek). Valamint ajándékként adva lephetik meg a gyerekeket a homokképpel, hogy hazavihessék és otthon készítsék el.

Kérje kedvezményes ajánlatunkat a hello@kreativhomokkep.hu e-mail címen, vagy kérdés esetén hívja a 06303835092 telefonszámot.

Viszonteladók, üzletkötők jelentkezését is várjuk! Ha szeretnél a csapatunk tagja lenni, jelentkezz a fenti elérhetőségek egyikén.

Viszonteladói árlista

Viszonteladói árlista EUR

Már partnerünk vagy? Jelentkezz be a rendelés leadásához: