Fa homokképek

Alkoss egy varázslatos fali képet

Alkoss a saját ízlésvilágodnak megfelelően, a szobád hangulatához legjobban passzoló színekkel összeállítva egy varázslatos fali képet. Mindehhez felejthetetlen élmény társul, ami arról szól, hogy kicsit feltöltődünk, kikapcsolódunk, kilépünk a mindennapok mókuskerekéből.

A fából készült homokképek szórása kiváló foglalatosság arra, hogy feloldjuk a bennünk lévő feszültséget. Gyógyít, nyugtat, segít ellazulni, inspirál, és energiával tölt fel.

Az elkészült alkotásban pedig – a szoba falára kiakasztva – sok-sok évig gyönyörködhetünk.

Néhány tipp, a homokképek elkészítéséhez

• Mielőtt elkezdenéd a kép kiszórását, javasoljuk, hogy tervezd meg, milyen színeket szeretnél használni. Akár ki is színezheted a mellékelt papír alapú mintát.
• Érdemes gyakorolni a homokszórást a csomagban található plusz sablonképen, hogy elsajátítsd a folyamat technikáját.
• Célszerű egy nagy tálcán vagy újságpapíron dolgozni, hogy könnyedén össze tudd szedni a lehulló homokot. Érdemes színenként összegyűjteni ezt, hogy a későbbiekben fel tudd használni egy másik homokkép elkészítéséhez.
• A dekorhomokot zacskóból is lehet szórni, de ki is adagolhatod őket 1-1 kis tálkába, amibe kényelmesebben vissza tudod önteni a képről lehulló maradékot.
• A hegyes pálcika segítségével óvatosan szedd fel a kép felső rétegét, hogy az alatta lévő ragasztóval ellátott felületet be lehessen szórni a kiválasztott színű dekorhomokkal. Belülről kifelé haladva részenként dolgozz. Ahol már homokkal telítődött a felület, oda már nem fog ragadni a következő szín.
• Egy puha ecset segítségével óvatosan le tudod seperni a felesleges homokot a képről, vagy egyszerűen csak oldalra fordítva szórd le a maradékot.
• A kontúrt érdemes a legsötétebb színnel (fekete) kiszórni. Ha ezzel kezdesz, akkor jobban látható a minta.
• Engedd szabadjára a fantáziádat és alkoss egyedi színösszeállítású képet. Készíthetsz színátmeneteket és keverheted is a színeket.
• Az elkészült képet hajlakkal lefújva még tartósabbá teheted. Miután egyenletesen átfújtad hajlakkal, várjál pár percet, hogy rászáradjon a lakk.

Garanciák

Mosoly garancia

Ha nem vagy maximálisan elégedett, küldd vissza a terméket 14 napon belül és 100%-ban kárpótolunk téged.

MEGBÍZHATÓ MAGYAR WEBSHOP

A rendeléseket Magyarországról teljesítjük, hazai gyártást, garanciát és terméktámogatást biztosítva.

BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS

Az oldalunkon minden szükséges lépést megtettünk, hogy a létező legnagyobb biztonságban tudd az adataidat.