A4-A5 méretben

Az általunk gyártott homokkép-készítő szettek mindegyike minőségi, prémium alapanyagokból készül. Erős ragasztót és kiváló minőségű dekorhomokot tartalmaz, melynek köszönhetően a kész remekmű akár hosszú évekig a gyerekszoba, vagy a lakás bármely pontjának vidám dísze lehet.

Gyakori kérdések

Az általunk forgalmazott szettek 1 db, A/4 méretű sablonképet, valamint 6 tasak színes homokot tartalmaznak. Ezek segítségével készítheted el a saját ízlésvilágodnak megfelelő, egyedi színösszeállítású homokképeket.

Homokkép készítő szettjeinket 3 éves kor felett bármilyen korosztály használhatja, felnőtt felügyelete mellett. Mint a legtöbb játék, ez a készlet is tartalmaz olyan apró elemeket, melyek lenyelése, beszippantása fulladást okozhat. Ezért az alkotás során figyeljünk arra, hogy a játék darabjai ne kerüljenek a gyerek szájába, légzőnyílásába!

A képalkotáshoz ne használjunk olyan homokot, mely eredetileg nem képzi a készlet részét.

Termékeinkkel kapcsolatban az impresszumunkban található telefonszámon vagy e-mail címen, vagy akár Facebook csoportunkban is érdeklődhetsz. Kollégáink minden termékeinket, vagy a rendelés folyamatát illető kérdésben készséggel állnak szolgálatodra!